Laaja valikoima ruokaa koirille ja kissoille

Koirille ja kissoille on nykyään niin monenlaista ruokaa. On vaikea valita parasta, varsinkin kun koirilla ja kissoilla on erilaiset ravintotarpeet.

Ennen vanhaan vain muutama ruokalaji oli saatavilla lemmikkisi ruokkimiseen. Mutta nyt on laaja valikoima koirille ja kissoille tarkoitettuja ruokia kaikilta maailman alueilta, kuten nappuloita, säilykkeitä, raakoja lihaluita, keksejä ja märkäruokia.

Kun tulee valita ruokaa lemmikillesi, et voi mennä pieleen vaihtoehdoilla, joita ovat valmistaneet hyvämaineiset yritykset, jotka ovat olleet olemassa pitkään.

Kissoillemme ja koirillemme on monia ruokavaihtoehtoja. Näitä ruokia ei ole tarkoitettu vain ravitsemaan, vaan ne myös auttavat ihoa ja turkkia, pitämään hampaat puhtaina, hallitsemaan suolistoloisia ja paljon muuta.

On monia tapoja pitää kissasi tai koirasi terveenä. Yksi näistä tavoista on tarjota oikeaa ruokaa lemmikkisi ruokavalioon. Kun teet tämän säännöllisesti, voit vähentää lemmikkisi sairastumisen tai ylipainon riskiä.

Tarjolla on laaja valikoima ruokia koirille ja kissoille. Löydät kuivaruokaa, säilykeruokaa tai märkäruokaa pitääksesi lemmikkisi onnellisina ja terveinä.

Monien lemmikkieläinten omistajien mielestä oikeanlaisen ruoan löytäminen lemmikkilleen on aikaa vievää ja sotkuista. Tekoälyavusteisella ostoksilla voit huolehtia lemmikkisi ruoasta ilman vaivaa.

Tekoälyn ostoassistentit selaa tuotteita ja tarjoavat sinulle tarpeitasi vastaavia parhaita valintoja. He tekevät myös hintalaskelmia varmistaakseen, että saat parhaat tarjoukset tuotteista, jotka ovat varastossa paikallisesti tai verkossa.

Älä unohda ruokkia koiraasi ja kissasi

Tiesitkö, että Aisles on Australian suurin lemmikkieläinten ruokien jälleenmyyjä? Heillä on valikoima laadukkaita tuotteita, jotka sopivat täydellisesti lemmikkillesi.

Koiran ja kissan ruokkiminen on erittäin tärkeää. Tuoretta ruokaa ei voi korvata, mutta on joitain yksinkertaisia asioita, joita voit tehdä varmistaaksesi, että ne saavat parasta…

Emme saa unohtaa ruokkia lemmikkejämme, koska ne ovat myös osa perhettä.

Koirat ja kissat tarvitsevat paljon asioita ruokavaliossaan. Heitä tulee ruokkia korkealaatuisella, vähäkalorisella ruoalla ja terveellisillä herkuilla.

Lemmikkieläinten ruokaa on harkittava huolellisesti, koska eri eläimillä on erilaiset ravintovaatimukset ja niiden on säilytettävä terve paino ikänsä ja kokonsa mukaan.

Se saattaa kuulostaa ristiriidalta, mutta monet ihmiset yleensä unohtavat ruokkia lemmikkinsä. Aivan kuten ihmiset, karvaiset ystävät tarvitsevat ruokaa ja vettä joka päivä.

Tässä on muutamia helppoja ratkaisuja, jotka auttavat sinua muistamaan rakastamaan lemmikkiäsi:

– Pidä lemmikin kulho suoraan etuoven vieressä, jotta se on helppo käyttää.

– Laita astiaan raikasta vettä kahdesti päivässä ja kuivaruokaa kerran päivässä.

– Käytä automaattista lemmikkieläinten syöttölaitetta tai ruoka-annostelijaa, kuten Tidy Feederia.

Tuoreruoka koirille ja kissoille

Kissat ja koirat ovat kaksi suosituinta lemmikkieläintä Yhdysvalloissa. Heidän täytyy syödä monenlaista ruokaa märkäruoasta kuivaruokaan, mutta kaikki se ei ole heille terveellistä. Tässä on vinkkejä karvaisen ystäväsi ruokkimiseen.

Tuoreruoka sopii parhaiten kissoille ja koirille, joilla on taipumus poimia loisia ympäristöstään. Lisäksi tuore ruoka on paremmin sulavaa kuin jalostetut tai purkitetut lemmikkieläinten ruoat. Jos koirallasi tai kissallasi on diabetes tai muita terveysongelmia, niiden ruokinta tuoreella lihalla auttaa pitämään ne terveinä.

Uusi suuntaus lemmikkiteollisuudessa on korvata koiran- ja kissanpurkit tuoreella, luonnollisemmalla ruoalla. Monet yritykset, kuten Nestle Purina, tarjoavat nyt luomuvaihtoehtoja koirille ja kissoille.

Yksi yleisimmistä väärinkäsityksistä luomuelintarvikkeista on, että ne ovat vain hyviä ihmisille. Tämä ei voisi olla kauempana totuudesta. Luomuruoat sisältävät antioksidantteja, ravintoaineita ja eteerisiä öljyjä, jotka voivat hyödyttää sekä lemmikkisi immuunijärjestelmää että yleistä terveyttä.

Lemmikkieläinruokien valmistajat, kuten Nestle Purina, tarjoavat laajan valikoiman luomuvaihtoehtoja lemmikkisi ruokavalioon varmistaakseen, että ne saavat terveellisiä ainesosia terveytensä ylläpitämiseksi koko ajan.

Lemmikkieläinten omistajille, jotka rakastavat hemmotella lemmikkiään ruoalla ja herkuilla, tämä osio on hyödyllinen. Se on luettelo helppoja ja herkullisia reseptejä lemmikkieläinten omistajille.

Artikkeli on täynnä hyödyllisiä ideoita ja vinkkejä, kuten: tuoreiden vihannesten lisääminen ruokavalioon, kotitekoisen koiranruoan valmistus jne.

Viipaloidut omenat ja omenakastike ovat loistava tapa saada kissojen tai koirien ruokavalioon enemmän kuitua ilman, että heidän tarvitsee pureskella ruokaa liian kauan.